Nyttig viden

Links

Januscentrets bekymringsbarometer

Rapporter fra Januscentret

 

Statusrapporter fra 2003-2021

Nyheder

Forskningsnetværkets konference om overgreb mod børn 2024 (tidl. Hindsgavlkonferencen)

Når vi taler om overgreb, retter vi ofte vores opmærksomhed mod den, der udsættes for seksuelle, fysiske eller psykiske overgreb og på, hvordan vi bedst kan støtte, hjælpe, udrede og behandle. 

På dette års konference vil vi udover dette fokus også kaste lys på de børn og voksne, som udviser en bekymrende eller krænkende adfærd overfor børn. Viden om netop denne gruppe, hvem de er, hvordan deres adfærd kan forebygges og hvilken behandling, der virker for dem, er begrænset. 

Vi vil derfor på konferencen stille skarpt på forskellige karakteristika og opmærksomheder ved børn og voksne, der udviser bekymrende eller krænkende adfærd og blive klogere på forskellige behandlingsformer.

Konferencen henvender sig til alle der arbejder med børn og overgreb, enten med direkte kontakt til børnene eller via. forskning og lovgivning. 

I år afholdes konferencen på Syddansk Universitet og koster 2000 kr. med Early Bird-billetter for to dages oplæg, se program her.

1. maj stiger prisen for yderligere billetter til 2250 kr. Bindende tilmelding – bliver du forhindret kan du overgive pladsen til en anden. 
Det er ikke muligt at købe billet til dele af konferencen.

Du kan tilmelde dig til konferencen her.